2022. július 06. 00:28


Tisztelt Látogatók!

A szomszédos államokban élő magyarokról szóló 2001. évi LXII. törvény - ismertebb nevén Kedvezménytörvény - előírja, hogy központi nyilvántartást kell létrehozni Magyarország központi költségvetéséből, vagy annak valamilyen alrendszeréből eredő, a külhoni magyarság számára juttatott támogatásokról.

A Támogatás Nyilvántartó Rendszer információt szolgáltat a támogatást nyújtó szervezetekről, a pályázati kiírásokról, a benyújtott pályázatokról, valamint az elbírálásukkal kapcsolatos döntésekről. A nyilvántartással kapcsolatos további részletekről, a vonatkozó jogszabályokról, valamint néhány közérdekű statisztikai adatról tájékoztatást a Letölthető információk könyvtárban találhatnak az érdeklődők.

A látogatók közvetlenül kérhetnek információt a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. központi e-mail címére küldött elektronikus levélben:


e-mail: info@bgazrt.hu


Felhívás a rendszer használóihoz: Mivel az adatszolgáltatók közvetlenül is rögzíthetnek adatot és küldhetnek is adatállományt az adatbázisba és az adathibák feltárása és javítása csak részben automatizálható, az adattisztítás folyamatosan történik. Erre való tekintettel kérjük és várjuk a tisztelt Felhasználók észrevételeit. Amennyiben többszörösen bevitt szervezetet találnak, vagy egyéb hibát azonosítanak be, kérjük, jelezzék a fent megadott e-mail címen. Támogató közreműködésüket előre is köszönjük.


A honlap üzemeltetője: Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. Székhely: 1014 Budapest, Szentháromság tér 6.
Központi ügyintézés helye: 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Levelezési cím: 1250 Budapest, Pf. 32.
Telefon: +36 1 795 6590 Fax: +36 1 795 0593 E-mail: info@bgazrt.hu